Erika Knight Studio Linen – Covet

2.500 Ft

5 készleten

Leírás

A len egy ősi, fenntartható módon termeszthető növényi szál. A len növény természetesen ellenáll a kártevőknek, ezért gyakorlatilag szükségtelen rovar- és gyomirtók használata, nem igényel öntözést és arányosan ez a környezetbarát rostnövény adja a négyzetméterenkénti legnagyobb felhasználható mennyiséget.

A gyönyörű és különleges újrahasznosított Studio Linen fonal előállításához ipari hulladék len szálakat használnak fel viszkóz eljárással és fonják össze 15% prémium természetes len szállal. Tapintásra száraz, hűvös érzetű és enyhén fénylő fonal, ami a használattal és idővel csak egyre jobbá válik. Egy ősi rost újrahasznosítva a modern felhasználóknak.

Sok szálas, kifejezetten rugalmas sodratú fonal, ezért nagyon szép egyenletes kötésképet ad. A kész anyag rugalmas, puha, de viszonylag testes, szinte omlik a kézben. Összetételénél fogva megdöbbentően sok vizet magába tud szívni, de viszonylag gyorsan szárad. Ideális tavaszi-nyári ruhák, felsők készítéséhez, de vízfelvevő képessége miatt strandruha, törölköző, fürdőszobai- és kozmetikai kellékek alapanyagául is szolgálhat.

A színpalettája kifejezetten visszafogott, egymáshoz tökéletesen passzoló színekből áll: 19 egyszínű (solid) és 2 fröcskölt hatású (speckled).

50 grammos motringokban kapható

Összetétel: 85% újrahasznosított len viszkóz / 15% len
Hosszúság: 120m/50g
Ajánlott tűméret: 3,5-4 mm
Kötéspróba: 21 = 10 cm
Egy M-es méretű női felsőhöz szükséges mennyiség: 450g
30 fokon géppel mosható
Olaszországban készült

További információk

Szín

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Tömeg

50g